Kildevand fra Landpark i karton 0,5 L

2,87 kr. pr. styk.

Landpark BIO er rent, læskende kildevand med naturlig PH værdig, der giver en frisk og ren smag. Tappet på papkartoner, der er fremstillet af FSC godkendt skovdrift og med låg af sukkerrør, der har et højt optag af CO2. Holdbarhed 24 måneder.

  • Husk der er ingen pant på papvand
  • Levering 1-2 dage arbejdsdage
  • Fragten er inklusiv i prisen

Helpwater blev etableret i 2015 og leverer i dag kilde- og logovand til firmaer som Joe & The Juice, Molslinjen, Aarhus Lufthavn, Ree Park og mange andre virksomheder indenfor både BtC og BtB.

4.116,20 kr.

1 Palle inklusiv forsendelse ekskl. moms.

Priser Stk. pris Total
Hel palle á 1.260 flasker Kr. 2,87 Kr. 3.616,20
Fragt Kr. 500,00 i Danmark – fastlandet og brofaste øer.
Total Kr. 3,27 Kr. 4.116,20 inkl. fragt
Landpark BIO kildevand er Helpwaters prisbillige vand i papemballage

Ønsker du en prisbillig papvand, skal du købe Landpark BIO. Med dette produkt får du en kildevand, hvor kvaliteten er god og prisen lav.

Landpark bliver tappet fra en af de reneste kilder beliggende i Tyskland, hvilket garanterer en super kvalitet. Med en neutral pH-værdi er smagsoplevelsen frisk, ren og naturlig.

Kartonerne er FSC godkendt og er derved med til at bevare skovene. Låget er lavet af sukkerrør, som har et højt CO2 indtag. Emballagen indeholder mere end 67% plantebaseret materiale.

Holdbarheden er 24 måneder fra produktionsdag, hvilket sikrer, at det altid er en frisk og ren smagsoplevelse.

Fordelen med papemballagen er, at der ikke skal betales pant. Til gengæld bør vi alle tænke os om og huske at tom papemballage skal affaldssorteres under “Mad og drikkekartoner”.

Kildevand i papemballage

Udover Landpark kildevand tilbyder Helpwater også en mere miljøvenlig papvand fra Spring. Med dette produkt får du en kildevand, hvor kartonerne er fremstillet af træ fra FSC godkendt skovbrug. FSC arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder.

Desuden er låget lavet af sukkerrør, som har et højt optag af CO2, hvilket sikrer, at denne papemballage er den mest klimavenlige på markedet.

Bemærk at kildevand i papemballage ikke kan leveres med brus.

Kort leveringstid

Vores kildevand leveres direkte til dig i løbet af 1-2 arbejdsdage.

Stort udvalg i mineralvand i plastflasker

Vores naturlige mineralvand fra Aqua Nordic leveres i følgende varianter:

Mineralvand med smag

Foretrækker du vand med smag, kan du vælge mellem følgende varianter:

Vi glæder os til at slukke tørsten hos jer, uanset om det er til dagligt brug for personalet, den store sommerfest, picnickurven eller en helt anden anledning.

Logovand med jeres personlige budskab på etiketten

Helpwater er også specialist i logovand også kendt som privatelabel vand. Uanset navn, så er logovand en god måde at markedsføre virksomheden på. Vi kaldet det markedsføring i øjenhøjde og med det rette budskab på etiketten kan det skabe værdi for både virksomheden og kunden.

Yderligere information

Kolli á

12 stk.

1 palle

1.260 flasker

Flaske volume

0,50 liter