Logovand kan promovere din virksomhed

Logovand er praktisk og anvendeligt i mange professionelle sammenhænge. Vandflaskerne med virksomhedens logo er oplagte til kontoret, kundemøder, til arrangementer og som giveaways til kunder og medarbejdere. Logovandet er derfor en nem og effektiv måde at promovere din virksomheds brand og blive synlige på. Vælg, hvordan din virksomheds logovand skal se ud. 

Vandflasker af 100 % genbrugsplast og CO2-neutralt produceret

Helpwater er en af få danske virksomheder, som kan tilbyde flasker af 100 % genbrugsplast. Udover at vandflasken er lavet af 100 % genbrugsplast, bliver vandflaskerne produceret med elektricitet, som er produceret CO2-neutralt. Når du vælger, at din logovand skal være produceret af genbrugsplast, medvirker du til, at der ikke bliver produceret nyt, unødvendigt plastik.

Vi hjælper dig med at skabe CSR-værdi

Helpwater gør det nemt at arbejde med CSR med vores vandflasker. Ved at vælge en vandflaske af 100 % genbrugsplast, viser du omverden, at din virksomhed tænker på miljøet. Du kan også vælge at støtte Kræftens Bekæmpelse, når du køber logovand. Ved at tilvælge én eller begge muligheder, differentierer du din virksomhed fra konkurrenterne og skaber CSR-værdi.

Jeres valg viser, at I tager et socialt ansvar og kan gabe over andre end jer selv. Logovandet fra Helpwater kan indgå som en del af virksomhedens CSR-strategi. Helpwater er derfor en nem og god måde at vise dine kunder og medarbejdere, at jeres virksomhed tager et socialt ansvar og tænker på miljøet.

DINE VALG

Vælg en vandflaske af 100 % genbrugsplast

Hos Helpwater har du mulighed for at vælge en vandflaske, der er produceret af 100 % genbrugsplast, som er indsamlet gennem Dansk Retursystem. Sådan undgår I som virksomhed at bidrage til unødig produktion af nyt plastik. Du vælger selv, hvor mange af dine vandflasker, der skal være produceret af 100 % genbrugsplast. Du får dit firmalogo på flasken sammen med et 100 % genbrugsplast-logo, og vandflaskerne skaber på den måde CSR-værdi for din virksomhed.

Støt Kræftens Bekæmpelse, når du køber logovand

Når du køber logovand hos Helpwater har du mulighed for at støtte kræftforskning ved Kræftens Bekæmpelse med 1 krone pr. flaske. Din støtte bliver eksponeret på etiketten, og det skaber CSR-værdi for din virksomhed. Du vælger selv, om din virksomhed skal støtte Kræftens Bekæmpelse eller i hvor høj grad. Du kan skræddersy din ordre helt som du vil.

Flasker med virksomhedslogo

"For os er logovand en super effektiv måde at vise vores nye brand.
Vi bruger vandflaskerne i klinikkernes venteværelser og som en ekstra service
til vores kunder og medarbejdere."

Sanne G. Bay, Online marketingchef, Tandlaegerne.dk

Flasker med firmalogo

”Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Helpwater.
Alle aftaler bliver overholdt, og vi modtager altid vores flasker til tiden”

Thomas Rüdevald, Salgschef, Motor-Depotet A/S

Logo på firmaets vandflasker

”Jeg går stærkt ind for Helpwaters koncept, hvor man gør noget godt for nogen,
når man serverer og drikker vand fra flaske.”

Mette Gammelby, indehaver, Gammelbys Kommunikation & Marketing