Hør mere om vores samarbejde med Karriere, Kemo & Kampgejst

Vores samarbejde med Kræftens Bekæmpelse

Helpwater gør det nemt at støtte et godt formål. Når du bestiller virksomhedens logovand, vælger du selv, hvor mange af vandflaskerne, der skal støtte Kræftens Bekæmpelse. Du får dit firmalogo på flasken sammen med et specialdesignet Kræftens Bekæmpelses-logo og skaber på den måde CSR-værdi for din virksomhed.

Helpwater har et tæt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og er en af de få virksomheder i Danmark, der er godkendt til at bruge Kræftens Bekæmpelses logo i forhold til støtte og donation.

Vi er utrolig stolte af samarbejdet og håber, at du og din virksomhed vil være med til at gøre en forskel sammen med os.

Støt med 1 krone pr. vandflaske

Du støtter altid med 1 kr. pr. vandflaske. Hver gang vi sælger 10.000 vandflasker med logo, donerer vi ubeskåret 10.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Hver eneste støttekrone går automatisk til kræftforskning i Danmark. Vi donerer løbende pengene til Kræftens Bekæmpelse, så din virksomhed slipper for besværet.

Det går din støtte til

Kræftens Bekæmpelse arbejder indenfor tre hovedområder: forskning, forebyggelse samt rådgivning og støtte til kræftpatienter og deres pårørende. Vi har valgt, at Helpwaters donationer går til kræftforskning. Sammen med vores kunder glæder vi os til at hjælpe netop på det område. Skal du være med? Kontakt os og bestil din logovand! Se de virksomheder, der allerede støtter Kræftens Bekæmpelse.

Anette Juul Paustian som er Seniorprojektleder for strategiske partnerskaber hos Kræftens Bekæmpelse siger følgende om vores samarbejde:

“Kræftens Bekæmpelse er en privat forening og det er den store opbakning fra vores medlemmer, private donorer og virksomheder der gør, at vi kan præstere de gennembrud der har været indenfor forskningen i de seneste år. I 2015 brugte Kræftens Bekæmpelse næsten det samme som det offentlige på at forske og de flotte resultater og mange gennembrud placerer Danmark på en 1. plads i norden og som nr. 68 på verdensplan, sammenlignet med ca. 3500 forskningsinstitutioner. Resultater, der ikke ville være mulige uden de mange flotte bidrag og den store opbakning. Vi sætter derfor stor pris på at Helpwater igen i år støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med et flot beløb.”

Skal din virksomhed støtte Kræftens Bekæmpelse?
Kontakt os her

Label på firmavand

”Vi har altid haft logovand, men når vi har mulighed for at
støtte Kræftens Bekæmpelse og have vores logo på flasken
– ja, så kan vi jo lige så godt gøre det.”

Heine Ibsen, Reservedelschef, Autocentralen