Vandflasker af 100% genbrugsplast og CO2-neutralt produceret

Helpwater er en af få danske virksomheder, som kan tilbyde flasker af 100% genbrugsplast. Udover at vandflasken er lavet af 100% genbrugsplast, bliver vandflaskerne produceret med elektricitet, som er produceret CO2-neutralt og etiketterne er trykt på 100% genbrugspapir.

Når du vælger, at din logovand skal være produceret af genbrugsplast, medvirker du til, at der ikke bliver produceret nyt, unødvendigt plastik.

Vi hjælper dig med at skabe CSR-værdi

Helpwater gør det nemt at arbejde med CSR. Ved at vælge en vandflaske af 100% genbrugsplast, viser du omverden, at din virksomhed tænker på miljøet. Flaskerne er produceret af genbrugsplast, som er indsamlet gennem Dansk Retursystem. Sådan undgår I som virksomhed at bidrage til unødig produktion af nyt plastik. Fakta er, at 94% af de flasker med retur logo kommer retur og indgår i fornyet produktion.

Jeres valg viser, at I tager et socialt ansvar og med valg af logovand fra Helpwater kan det indgå som en del af virksomhedens CSR-strategi. Helpwater er derfor en nem og god måde at vise dine kunder og medarbejdere, at jeres virksomhed tager et socialt ansvar og tænker på miljøet.

Giv udsatte og sygdomsramte børn en hjælpende hånd

CoolUnite er en velgørenhedsfond med målet at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn. Vi har et mål om en lav administrationsomkostning og en høj grad af gennemsigtighed. Det handler om, at du – som støtter – er med hele vejen. Velgørenhed skal gå til dem, der har brug for det, og at de indsamlede beløb skal gå direkte til børnene og så lidt som muligt til administration, markedsføring eller lobbyarbejde. Dermed kan CoolUnite fokusere på at samle penge ind til børn. Præcis, som velgørenhed bør være. Via vores samarbejde med CoolUnite kan du for eksempel vælge at donere 1 kr. pr. flaske til støttefonden. Som bevis på støtten trykkes CoolUnite logoet på vandflasken. Jacob Risgaard, der også er medejer af Coolshop er formand for fonden, men det er ligeså meget din fond, som det er vores. CoolUnite er etableret med formålet om at hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning i livet, og vi er altid villige til at høre jeres stemmer, når der skal vælges fokusområder. Lad os gøre den lille forskel stor – sammen. PS – dit bidrag er fradragsberettiget.

Nogle af vores seje kunder

Den største årsag til, at vores kunder vælger at handle med os er, at vi med til at skabe CSR værdi for virksomheden. Som en af de få vandleverandører er ikke alene flaskerne produceret ud af genbrugsplast, hele produktionen er CO2 neutral og etiketterne er trykt på genbrugspapir.

Kontakt os og lad os få en snak om et relevant sælgende budskab på etiketten, samtidig med at du er med til at gøre en forskel for klimaet.  

”Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Helpwater. Alle aftaler bliver overholdt, og vi modtager altid vores flasker til tiden”

Thomas Rüdevald

Salgschef, Motor-Depotet A/S