100 % bæredygtige vandflasker af genbrugsplast

Helpwater er en af få danske virksomheder, som kan tilbyde flasker af 100 % genbrugsplast. Vi er meget stolte af at kunne gøre en forskel for klimaet, og vi håber, at du og din virksomhed vil være med til at gøre en endnu større forskel sammen med os.

Hos Helpwater har du mulighed for at vælge en vandflaske, som er produceret af 100 % genbrugsplast samt er 100 % bæredygtig. Det betyder, du er med til at genbruge den plastik, som bliver indsamlet ved Dansk Retursystem, så du ikke medvirker til, at der produceres nyt, unødvendigt plastik. Du vælger selv, hvor mange af dine vandflasker, der skal være produceret af 100 % genbrugsplast samt være 100 % bæredygtige. Du får dit firmalogo på flasken sammen med et 100 % genbrugsplast-logo og et 100 % CO2-neutral produceret-logo, og vandflaskerne skaber på den måde CSR-værdi for din virksomhed.

Co2-neutral produktion

Udover at vandflasken er lavet af 100 % genbrugsplast, bliver vandflaskerne produceret med elektricitet, som er produceret CO2-neutralt. Der bruges både vandkraft, vindkraft og solenergi, og der er kompenseret for alt fossilt brændsel.

Først produceres vandflasken af 100 % genbrugsplast – helt CO2-neutralt. Når forbrugeren ikke længere skal bruge flasken, indleverer forbrugeren den til Dansk Retursystem. Omkring 94 % af alle flasker med pant indleveres til Dansk Retursystem efter brug. Herfra bliver flaskerne renset, omsmeltet til plastikgranulat og støbt til preforms. Og sådan starter cyklussen forfra. Når vores flasker indsamles via Dansk Retursystem, skal der IKKE produceres nyt plastik til en ny flaske – 100 % af flasken genanvendes.

Leverandører der gør en forskel

Hos Helpwater gør vi os umage, når vi udvælger vores leverandører, og i dag får vi vores flasker fremstillet af 100 % genbrugsplast fra en leverandører – nemlig Husum Water.

Udover at producere flasker af 100 % genbrugsplast, har de en særlig grøn profil, hvor deres samlede CO2-udledning er 100 % dækket af deres samarbejde med ClimatePartner. Herigennem støtter de også en række projekter, som er verificeret af Gold standard. Det gælder blandt andet projektet Rent Drikkevand i Uganda, som du kan læse mere om her. På den måde opfylder Husum Water 12 ud af de 17 verdensmål.

Skal din virksomhed have vandflasker af 100% genbrugsplast?
Kontakt os her

Logo på firmaets vandflasker

”Klimaet og miljøet har stort fokus hos Danske Commodities.
Ofte er det små ændringer, der kan være med til at gøre en forskel i det samlede billede
– og netop derfor er CO2-neutralt producerede vandflasker af 100% genbrugsplast,
det naturlige valg for os”

Rikke Toudahl Hansen, Marketing Specialist, Danske Commodities.

Flasker med firmalogo

"Det er vigtigt for os at alt, hvad vi bruger i firmaet er med tanke på at passe på
vores jord. Derfor har vi valgt at samarbejde med Helpwater, som har et stærkt
koncept, vi kan stå inde for."

 Rikke Dam Brøndum Sejthen, HR & administrationschef, Nordic Seaplanes A/S