100% bæredygtige vandflasker af genbrugsplast

Helpwater er en af få danske virksomheder, som kan tilbyde, at flaskerne er produceret af 100% genbrugsplast, etiketterne trykt på 100% genbrugspapir og produktionen er 100% Co2 neutral . Vi er meget stolte af at kunne gøre en forskel for klimaet, og vi håber, at du og din virksomhed vil være med til at gøre en endnu større forskel sammen med os.

At flasken er produceret af 100% genbrugsplast betyder, at du er med til at genbruge den plastik, som bliver indsamlet via Dansk Retursystem. På den måde minimerer du produktionen af nyt unødvendigt plastik. Du får dit firmalogo eller dit eget design på flasken sammen med følgende logoer: “Denne flaske er klimaneutral” – Denne flaske er produceret af 100% genbrugsplast” –  “Denne label er trykt på 100% genbrugspapir” – vandflaskerne skaber på den måde CSR-værdi for din virksomhed.

Co2-neutral produktion

Helpwaters vandflasker er produceret med elektricitet, som er produceret CO2-neutralt. Der bruges både vandkraft, vindkraft og solenergi, og der er kompenseret for alt fossilt brændsel.

Vidste du forøvrigt, at omkring 94 % af alle flasker med pant indleveres til Dansk Retursystem efter brug. Herfra bliver flaskerne renset, omsmeltet til plastikgranulat og støbt til preforms – og sådan starter cyklussen forfra.

Leverandører der gør en forskel

Hos Helpwater gør vi os umage, når vi udvælger vores leverandører, og i dag får vi vores flasker fremstillet af 100% genbrugsplast fra en leverandører – nemlig Husum Water.

Udover at producere flasker af 100% genbrugsplast, har de en særlig grøn profil, hvor deres samlede CO2-udledning er 100% dækket af deres samarbejde med ClimatePartner. Herigennem støtter de også en række projekter, som er verificeret af Gold standard. Det gælder blandt andet projektet Rent Drikkevand i Uganda, som du kan læse mere om her. På den måde opfylder Husum Water 12 ud af de 17 verdensmål.

Skal din virksomhed have vandflasker af 100% genbrugsplast?
Kontakt os her