Logovand kan promovere din virksomhed

Logovand er praktisk og anvendeligt i mange professionelle sammenhænge. Vandflaskerne med virksomhedens logo er oplagte til kontoret, kundemøder, til arrangementer og som giveaways til kunder og medarbejdere. Logovandet er derfor en nem og effektiv måde at promovere din virksomheds brand og blive synlige på. Vælg, hvordan din virksomheds logovand skal se ud. 

Du kan støtte Kræftens Bekæmpelse, når du køber logovand

Helpwater er dansk kildevand på flaske fra kilden i Brande. Vandflasker med virksomhedslogo er der egentlig ikke noget nyt i. Det nye er, at din virksomhed kan støtte kræftforskning med 1 krone pr. flaske ved at købe logovand fra Helpwater. Din støtte bliver eksponeret på etiketten.

Du vælger selv, om din virksomhed skal støtte Kræftens Bekæmpelse eller i hvor høj grad. Du kan skræddersy din ordre, helt som du vil, fx kan du vælge, at bare én palle bidrager til forskning hos Kræftens Bekæmpelse, og de øvrige ikke gør.

Så nemt skaber du CSR-værdi med logovand

Helpwater gør det nemt at arbejde med CSR. Vi sørger for det hele, når du bestiller din logovand og vælger at støtte Kræftens Bekæmpelse. Ved at bidrage til Kræftens Bekæmpelse gennem Helpwater, differentierer du din virksomhed fra konkurrenterne og skaber dermed CSR-værdi.

Støtteerklæringen til Kræftens Bekæmpelse viser, at I tager et socialt ansvar og kan gabe over andre end jer selv. Logovandet fra Helpwater kan indgå som en del af virksomhedens CSR-strategi. Helpwater er derfor en nem og god måde at vise dine kunder og medarbejdere, at jeres virksomhed tager et socialt ansvar.

Til genfyld og genbrug

Vi håber på, at vores vandflasker bliver genbrugt. Vi opfordrer dig til at tage flasken med hjem og genfylde den, eller at du som virksomhed tilmelder dig Dansk Retursystem. Begge dele er genbrug og god omtanke for miljøet.

Du kan tilmelde dig Dansk Retursystem her.

Flasker med virksomhedslogo

"For os er logovand en super effektiv måde at vise vores nye brand.
Vi bruger vandflaskerne i klinikkernes venteværelser og som en ekstra service
til vores kunder og medarbejdere."

Sanne G. Bay, Online marketingchef, Tandlaegerne.dk

Flasker med firmalogo

”Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Helpwater.
Alle aftaler bliver overholdt, og vi modtager altid vores flasker til tiden”

Thomas Rüdevald, Salgschef, Motor-Depotet A/S

Logo på firmaets vandflasker

”Jeg går stærkt ind for Helpwaters koncept, hvor man gør noget godt for nogen,
når man serverer og drikker vand fra flaske.”

Mette Gammelby, indehaver, Gammelbys Kommunikation & Marketing